استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

ماجرای اختلاف ظریف و زنگنه از زبان یک نماینده مجلس

یک نماینده مجلس شورای اسلامی با استناد به برخی شواهد، عنوان کرد که ظریف و زنگنه وزرای خارجه و نفت دچار اختلافاتی با یکدیگر شده‌‌‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 02
کد خبر: ۱۵۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر ، ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره برخی اختلافات ایجاد شده میان رئیس‌جمهور و زنگنه وزیر نفت، گفت: به تازگی مطلع شده‌ایم که آقای زنگنه علاوه بر اختلاف با آقای روحانی، با آقای ظریف وزیر امور خارجه نیز اختلافاتی پیدا کرده است.

 

وی در تشریح جزئیات اختلافات موجود میان ظریف و زنگنه، اظهار داشت: یکی از دلایل استعفای آقای ظریف که چندی پیش نیز مطرح شد، این بود که وی در جلسات مکرر هیئت دولت و در حضور آقای روحانی رئیس‌جمهور عنوان کرده که وزارت خارجه و دستگاه دیپلماسی مسیر را پس از برجام برای بهره‌مندی از منابع نفتی و نیز حضور شرکت‌های خارجی فراهم کرده، اما شخص زنگنه و وزارت نفت اقدامی در این راستا برای استفاده از منافع برجام انجام نمی‌دهد.

 

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس تصریح کرد: یکی دیگر از موارد اختلافی میان آقایان ظریف و زنگنه، وزرای امور خارجه و نفت این است که آقای ظریف معتقد است که زنگنه و بدنه وزارت نفت تمایلی برای حضور شرکت‌های نفتی آسیایی و شرقی برای حضور در بازار پتروشیمی و نفت ایران را ندارد.

 

ابوترابی اضافه کرد: اختلافات میان زنگنه و ظریف به حدی است که بر سر استفاده از منافع برجام و به‌کارگیری شرکت‌های شرقی و آسیایی در بازار نفت و گاز ایران دچار چالش‌های بسیاری شده‌اند و آقای ظریف نیز یکی از راه‌های به بن‌بست رسیدن برجام را سستی وزارت نفت در این حوزه می‌داند.

 

وی تأکید کرد: آقای ظریف یکی از دلایل استعفایش را این عنوان کرده که زنگنه نتوانسته و یا نخواسته از فرصت برجام برای سرمایه‌گذاری کشورهای آسیایی استفاده کند و تمایل بیشتری به شرکت‌های غربی و اروپایی دارد.

 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار